VT Journey - шаблон joomla Joomla

Friss hírek

Hírek

2023. november 20. hétfő

Újra felvetődött hazánkban az eutanázia kérdése, aminek vannak hívei és ellenzői. Fontos és nem éppen könnyed kérdéskört választott a beszélgetés témájának az a bioetikai konferencia, amelyet...

Hírek

2023. november 15. szerda

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendeztek versmondó versenyt, Petőfi 200 címmel, emlékezve a kétszáz éve született Petőfi Sándor tiszteletére „Megfagy a szív, ha nem szeret…” mottóval a...

Hírek

2023. november 06. hétfő

Szeretettel hívjuk és várjuk2023. november 18-án intézményünkben„MÁRIA, BETEGEK GYÓGYÍTÓJA”tiszteletére második alkalommalmegrendezésre kerülő konferenciára.

Hírek

2023. november 06. hétfő

Hírek

2023. augusztus 31. csütörtök

„A betegek és a szegények Isten szeme fényei”                                          ...

Névnap

2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
A Nap kel 07:18-kor,
nyugszik 16:02-kor.

Holnap
Ferenc, Olívia, Xavér
napja lesz.

Termékeink

Termékeink

Intézményünkben a járvány ideje alatt is dolgozunk. Maszkokat továbbra is készítünk.Újdonság! Unikornis mintával!Ár; 500 Ft/db. Érdeklődni: 06-42/491-946

Termékeink

A Szent Kamill Rehabilitációs Központ, értelmileg akadályozott ellátottjai által készített sírcsokrok. Vásárlásával a fiatalok szabadidős tevékenységeit szebbé, tartalmasabbá tudjuk tenni...

Termékeink

A karácsonyi időszakban folyamatosan készülnek a szebbnél szebb karácsonyi termékek, amelyek megvásárolhatók, illetve rendelhetők. Érdeklődni 06 42 491 946 telefonszámon.

Termékeink

A húsvéti időszakban folyamatosan készülnek a szebbnél szebb húsvéti termékek, amelyek megvásárolhatók, illetve rendelhetők. Érdeklődni 06 42 491 946 telefonszámon.

Termékeink

Folyamatosan készülnek az asztali díszeink, amelyek megvásárolhatók, illetve rendelhetők. Érdeklődni 06 42 491 946 telefonszámon.

Termékeink

Folyamatosan készülnek lábtörlőink, amelyek megvásárolhatók, illetve rendelhetők. Érdeklődni 06 42 491 946 telefonszámon.

Látogatottság

Ma:
Tegnap:
Ezen a héten:
Múlt héten:
Ebben a hónapban:
Múlt hónapban:
Összesen:
10
38
197
30115
48
1798
31202

Online jelenlét

Oldalainkat 34 vendég és 0 tag böngészi

Szent Kamill Rehabilitációs Központ
4405 Nyíregyháza, Tallér u. 18-20.
Tel:42/491-946
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Kamilliánus Kolostor fenntartásában működő Szent Kamill Rehabilitációs Központ pályázatot hirdet

2 fő gondozó munkatárs

munkakör betöltésére. Célcsoport: fogyatékkal élő személyek gondozásában és fejlesztésében végzendő feladatok ellátására.

Munkáltató neve: Szent Kamill Rehabilitációs Központ

Munkáltató székhelye és a munkavégzés helye: 4405 Nyíregyháza, Tallér utca 18-20.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Munkaviszony időtartama: Határozatlan idejű munkaviszony, 3 hónapos próbaidővel

Munkaidőbeosztás: folyamatos munkarend szerinti jogviszony

Szociális ellátás típusa:

 • Fogyatékkal élő személyek rehabilitációs célú lakóotthona
 • Fogyatékkal élő személyek nappali ellátása
 • Támogató szolgáltatás

Feladatok: A lakóotthoni gondozottak támogatása, az önálló életvitelre való segítése, az ellátottak fizikai, pszichikai és mentális szinten tartása, fejlesztése. A nappali foglalkozások során a gondozottak kreatív figyelemlekötése. A gondozottak egyéni és társas kapcsolati készségeinek fejlesztése, egyéni állapotuknak megfelelő gyógypedagógiai segítségnyújtása. Szükség szerint a támogató szolgáltatásban helyettesítés, amely magában foglalja a szolgáltatást igénybe vevők lehetőség szerinti legmagasabb fokú önálló életvitelének támogatását, a saját lakókörnyezetükön belül és kívül nyújtott tevékenységek által, a lakókörnyezeten kívüli szolgáltatásokkal való kapcsolat megteremtése által, igazodva az igénybe vevő személyek egyéni, speciális szükségleteihez.

A munkakör megnevezése és a feladatok meghatározása az irányadó szakmai rendelet szerinti szakképesítés alapján kerül megállapításra.

Elvárt kompetenciák és kötelességek: Felelősségteljes és megbízható, a problémákat átlátó, helyzetfelismerő képességekkel rendelkező, a konfliktusokat igény szerint önállóan kezelő személy. Társas kapcsolati készségei és kompetenciái magas szintűek legyenek, kiváló kommunikációs, empatikus készséggel rendelkezzen, és el- befogadó hozzáállást tanúsítson a szolgáltatást igénybe vevő személyekkel és munkatársaival, gördülékenyen együtt tudjon működni, a jó munkaközösség építő tagja legyen. Adminisztratív feladatait pontosan és határidőben végezze el, a szolgáltatásnyújtással összefüggő célokat és feladatokat pontosan és világosan képes legyen megfogalmazni az igénybe vevő személyek és érdeklődők számára.

Bérezés:

 • garantált bérminimum + ágazati bérpótlék besorolás szerint
 • OTP Szép kártya

A munkakör betöltésének feltétele: Az 1/2000. (I. 7.) SZCSM rendelet 3. számú melléklete szerinti szakképesítés. Szociális gondozó és ápoló képzettség.

További feltételek:

 • cselekvőképesség,
 • magyar állampolgárság,
 • büntetlen előélet (3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal igazolva)

A munkakör betöltéshez előnyt jelentenek:

 • „B” kategóriás jogosítvány
 • hasonló munkakörben / fogyatékkal élő személyek ellátása, fejlesztésük területén szerzett tapasztalat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • Fényképes szakmai önéletrajz,
 • Bemutatkozó és motivációs levél legfeljebb egy oldalban,
 • Végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentum másolata,
 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
 • Hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok kezeléséhez.

Amit kínálunk: Bejelentett, határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaviszony, barátságos és támogató légkörű munkahely.

Bővebb információ a munkakörrel kapcsolatban: Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és bővebb tájékoztatáshoz szeretne jutni, kérjük hétköznapokon 09:00-14:00 óra között keresse Dévai Marcell intézményvezető urat a +36-70-770-3095-es telefonszámon.

Jelentkezés módja: elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Jelentkezés határideje: A munkakör betöltéséig folyamatos.

A pályázatok elbírálásának időpontja: A munkakör betöltéséig folyamatos.